Bel of mail voor meer informatie: +31 851 30 05 18 hello@nullfulfilment-software.com

Direct verzend labels printen

Directe integratie met alle gangbare pakketdiensten

Na het controleren van je order op de paktafel, kun je eenvoudig de gewenste verzendmethode kiezen. Fulfilment-Software biedt met bijna alle grote B2C vervoerders integraties. Wanneer je de verzendmethode geselecteerd hebt, print de gekoppelde labelprinter direct het juiste label.

Fulfilment-Software heeft directe integraties met o.a. de volgende pakketdiensten:

PostNL (incl. Pakjegemak) DPD, GLS, BPOST, DHL, TNT INNIGHT, Transsmart, B2CEurope, Sandd, MyParcel, Dynalogic, KDZ Express, SendCloud. Staat je pakketdienst hier nog niet bij? Geen probleem, want voor een vast bedrag integreren we alle vervoerders met een directe interface in Fulfilment-Software!

Klant ontvangt direct een verzendbevestiging

Als je de verzendmethode hebt gekozen en het verzend label hebt ontvangen, is je pakket klaar voor verzending. De orderstatus komt automatisch op verzonden te staan en de klant krijgt direct een verzendbevestiging met een Track & Trace link. Eventueel kun je zelf een standaard tekst maken voor de verzendbevestiging. Zo gemakkelijk kan het verwerken van orders dus zijn!

Wil je meer weten over Fulfilment-Software?

Fulfilment-Software fungeert als centraal platform voor al je orders en voorraden. Of je nu 1 of 100 shops beheert; Fulfilment-Software is een online WMS waarmee je 24/7 inzicht hebt. Maak eens kennis met ons en de mogelijkheden, we staan je graag te woord en geven graag een demo!