Bel of mail voor meer informatie: +31 851 30 05 18 hello@nullfulfilment-software.com

Innovatief E-Ticket platform voorziet Waterbus-reizigers van E-Tickets

Waterbus, de grootste OV veerdienst van Nederland, biedt haar reizigers sinds enkele maanden de mogelijkheid om online e-tickets te bestellen. Met jaarlijks 1,7 miljoen reizigers is het beheren van alle e-tickets een absolute must. Hiervoor maakt het bedrijf gebruik van de nieuwste module van het online platform Fulfilment-Software.

waterbusetickets

 

Het innovatieve platform biedt Waterbus een centrale plek voor het beheren van alle e-tickets en bijbehorende soorten. Zo worden alle bestellingen uit de Waterbus webshop getrokken en genereert het platform automatisch een e-ticket. De reiziger ontvangt deze als pdf-bestand en kan hiermee zijn reis starten.

Daarnaast wordt het gebruik van een ticket door het Waterbus-personeel gecontroleerd. Met behulp van een mobiele scanapplicatie is direct bekend of de ticket geldig is en voor hoeveel personen. Na het gebruik wordt door de synchronisatie met het platform de ticket keurig gewijzigd naar de status ‘verbruikt’.

Zelfstandig aanmaken nieuwe tickets en arrangementen
Het inrichten van het platform gaat gepaard met verschillende soorten e-tickets. Zo is het mogelijk om een enkele reis of retour te boeken waarbij er korting geldt voor groepen boven de tien personen. Ook zijn er verschillende arrangementen beschikbaar waar het reizen met Waterbus direct kan worden gecombineerd met de entree voor een partner zoals de Euromast of Kinderdijk. De nieuwe e-ticket module faciliteert het zelfstandig aanmaken van nieuwe tickets en arrangementen.

Deze toevoeging bevat een flexibele tool voor Waterbus om zelfstandig verschillende tickets en arrangementen aan te maken. Men kan hier een geldigheidsdatum aan koppelen, de prijs bepalen en zelfs het uiterlijk van de e-ticket is te beinvloeden. Na het aanmaken van het nieuwe ticket of arrangement activeert men de ticket op de Waterbus website en de reiziger kan direct een bestelling plaatsen.

Verschillende toepassingen platform
Het platform van Fulfilment-Software biedt naast de nieuwe e-ticket module ook een oplossing voor webshop magazijnen en fulfilment-bedrijven. De functies van ordermanagement en voorraadbeheer stroomlijnen het proces van orderverwerking in het magazijn.

Eigenaar Hayko Yuksel is blij met de uitbreiding: ‘‘Het beheren en afhandelen van e-tickets is vrijwel hetzelfde als reguliere webbestellingen. Het is een mooie kans om ook vanuit het platform zelf producten en arrangementen op te zetten en te verkopen’’. De toepassing van het platform lijkt daarmee geschikt voor verschillende ondernemers. ‘’Het beheren van orders en producten is de eerste stap, maar er zijn genoeg mogelijkheden om bijvoorbeeld verzendingen en retouren te automatiseren’’ aldus Hayko Yuksel.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *