Bel of mail voor meer informatie: +31 851 30 05 18 hello@nullfulfilment-software.com

iPod Scan Solution

Volledig digitale orderverwerking en magazijnbeheer!

De Scan Solution stuurt elke magazijnmedwerker stap voor stap aan. De meest efficiënte looproute wordt voor je uitgestippeld. De App laat je precies zien welk product je moet picken en alles wordt nauwkeurig voor je bijgehouden.

Orderverwerking (o.a. batch, single & zone picking)

De Scan Solution stuurt de orderpicker stap voor stap aan, zodat je exact weet wat je moet doen. Door te werken met een orderverzamelkar met onderliggende orderbakken, is het mogelijk om in één run, wel tot honderd orders te picken. Het digitaal verwerken met de scan solution is vanaf de eerste minuut het grootste voordeel!

Alleen nog maar inpakken

Door een logische magazijnindeling loop je een efficiënte route, omdat alle producten worden gesorteerd. Wanneer je alle producten gepickt hebt, kun je op de paktafel het packproces starten. Door je gekoppelde orderbak te scannen, haalt het systeem de betreffende order op, zodat je alleen nog maar hoeft in te pakken.

Digitale controle over je magazijn

Met de Scan Solution is het mogelijk om je magazijn nog verder te optimaliseren. Je kunt bijvoorbeeld alle grijp en bulkvoorraden beheren, voorraadsniveau ’s aanpassen of producten verplaatsen. Ook zorgt het systeem er voor dat je order Pickers nooit voor lege schappen komen te staan. Dit door het aanvullen van je grijpvoorraad vanuit je bulkvoorraad. (Replenishment).

Inslag, retours en defecten

Ook het inscannen van binnenkomende goederen wordt eenvoudiger met de Scan Solution. Door het verwerken van een inslag, zorg je ervoor dat je direct voorraden koppelt aan bekende of vrije locaties. Dit kun je volledig zelf controleren. Na het koppelen wordt het nieuwe voorraadniveau direct gesynchroniseerd aan alle gekoppelde webwinkels.

Retours zijn ook snel te verwerken met behulp van de Scan Solution. Je kunt in het menu kiezen tussen retours van klant en retours van vervoerder. Ook het verwerken van defecte producten is geen probleem. Je kunt een retourzending verwerken door het product en locatie in je magazijn te scannen. Daarnaast kun je ook de reden van de retourzending opgeven. Om de reden van de retour voor iedereen duidelijk te hebben, wordt dit direct doorgegeven aan het web portaal.

Wil je meer weten over Fulfilment-Software?

Fulfilment-Software fungeert als centraal platform voor al je orders en voorraden. Of je nu 1 of 100 shops beheert; Fulfilment-Software is een online WMS waarmee je 24/7 inzicht hebt. Maak eens kennis met ons en de mogelijkheden, we staan je graag te woord en geven graag een demo!