Bel of mail voor meer informatie: +31 851 30 05 18 hello@nullfulfilment-software.com

Realtime online voorraadbeheer

Zeer uitgebreid digitaal voorraadbeheer, met inzicht in alle aanwezige producten en bijbehorende voorraadniveau ’s.  De exacte voorraden worden digitaal beheerd en aangestuurd door Fulfilment-Software. Met het online WMS van Fulfilment-Software kun je meerdere shops tegelijk beheren. Omdat het digitaal wordt aangestuurd, zijn de voorraden op je verschillende webshops altijd gelijk. Daarmee hoef je geen handmatige wijzigingen meer uit te voeren en voorkom je direct dubbele bestellingen.

Daarnaast biedt Fulfilment-Software ook de mogelijkheid om een inkoopadvies te genereren, product forecasting toe te passen en voorraadmeldingen toe te voegen. Je wordt automatisch door het systeem op de hoogte gehouden bij een minimale voorraad, waardoor je precies weet wanneer je moet bij bestellen.

Automatische voorraad-alerts

Met de automatische voorraad-alerts van Fulfilment-Software sta je nooit meer voor lege schappen. Je ontvangt automatisch een email als de voorraad onder het gewenste niveau uitkomt. Waardoor je gelijk kunt zorgen dat het schap wordt aangevuld.

alert

Overal en altijd je informatie online!

Omdat we voor al onze klanten op een centraal platform onze software draaien, ben je altijd up-to-date met de laatste versie van de software. Alle backups worden ook centraal geregeld. Het is dus niet nodig om de software lokaal te installeren en te beheren. 100% ontzorgen dus, meer focus op je onderneming en af te handelen orders!

Multi oplossing

Multi-shop, Multi-store, Multi-magazijn oplossing. Alles beheren in dezelfde omgeving en vanuit meerdere klant accounts. Dus één of meerdere shops, elke shop zijn eigen voorraad store, dezelfde producten maar verschillende voorraden, locaties en meerdere magazijnen? Geen probleem, onze software is geschikt voor elke ondernemer. Deze mogelijkheden maken de Software ook ideaal voor Fulfilment bedrijven die voor de Shops het verzenden van orders verzorgen!

multishop

Wil je meer weten over Fulfilment-Software?

Fulfilment-Software fungeert als centraal platform voor al je orders en voorraden. Of je nu 1 of 100 shops beheert; Fulfilment-Software is een online WMS waarmee je 24/7 inzicht hebt. Maak eens kennis met ons en de mogelijkheden, we staan je graag te woord en geven graag een demo!